Sauerland, Tyskland

17-21 maj 2023, 5 dage

Beskrivelse af turen

Sauerland er et af de nyere MC-steder i Tyskland. Det er helt på niveau med Harzen, men vejene er bedre med meget mindre trafik, og meget færre cyklister. Rigtig gode veje med masser af sving og fantastiske panorama udsigter.

Masser af muligheder for besøg på gamle slotte og små hyggelige byer.

Inkluderet i turen

Pris pr. person

udsolgt

Enkelt værelse tillæg

udsolgt

Turens forløb

Et billede, der indeholder bygning, himmel, udendørs, hus Automatisk genereret beskrivelseJylland: Mødested Shell tanken Kometvej Rødekro ved afkørsel 70 på den Sønderjyske motorvej E45 kl 16.30. Vi kører motorvej til Seevetal lige
syd for Hamburg, ca 220 km.

Sjælland: Mødested Karslunde Rasteplads på den Sydmotorvejen E20 kl 15.00. Vi kører motorvej til Seevetal lige syd for Hamburg, ca 330 km.

I Seevetal overnatter på et hyggeligt gasthaus, morgenmad inkluderet.

Seevetal til Hallenberg, ca. 380 km hovedsagelig af landeveje. Jo længere sydpå vi kommer des mere bakket og smukkere bliver landskabet.

I Hallenberg overnatter vi 3 nætter på et 4 stjernet ”biker” hotel, hvor halv pension indgår.

Siegerländer Kruven, en panorama tur Sauerland rundt. Denne tur passer til påstanden ”Landet med 1000 bjerge og mindst 2000 kurver”. Kun små og mellemstore veje. I alt ca 238 km.

Edersee Tour, kurverige veje gennem Hessen til Edersee. Rundt om søen over Frankenberg gennem Wittgensteiner Land tilbage til hotellet. I alt ca 174 km.

Hjemrejse fra Hallenberg ca 660 km til København eller ca. 560 km til Rødekro.

Book din plads nu

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.