ØSTRIGSKE ALPER OG WORLD SBK MOST

29 juli - 7 AUGUST 2022, 10 dage

Beskrivelse af turen

Autodrom Most var første gang på WorldSBK kalenderen i 2021. Banen er et poppolært mål for motorsportsentusiaster fra hele Europa. Banen blev bygget i 1983, da man skulle lukke nogle kulminer. Banen er 4,212 km med 21 sving, 14 højre og 7 venstre sving og Scott Redding har banerekorden på 1’32.415

Autodrom Most var Tjekkiets første permanente racerbane, men motorcykel-racing har lange traditioner i Most, både på klubniveau og ved internationale konkurrencer.

De Østrigske alper byder på de mest storslåede og sjove veje at køre på. Med base først i Salzburgland tager vi nogle fantastiske pas, hvorefter vi rykker via Grossglockner over til Tyrol i starten af Silvretta Hochalpen Strasse. Vi afslutter med at tage Stelvio. Sværhedsgraden stiger lidt for hver dag, så vi stille og roligt kan ”køre os varme”.

Inkluderet i turen

Pris pr. person

Kr. 6.950,-

Turens forløb

Transporttur til Kurort Seiffen, som ligger helt nede i det sydøstlige hjørne af Tyskland. Vi skal bo 3 nætter på et 3* hotel med halvpension. Ca. 700 km fra København eller 720 km fra Rødekro.

Vi kører til Autódromo Most, hvor vi ser træning, kvalifikation og første løb for Superbike, Supersport 600, Supersport 300 og flere supportklasser. I alt ca 70 km

Vi kører til Autódromo Most, hvor vi ser ’warm up’ samt løb for Superbike, Supersport 600, Supersport 300 og flere supportklasser. I alt ca 70 km

Teplice til Flachau transporttur på både landeveje og motorveje gennem Tjekkiet, Bayern og Slazburgland. ca 510 km.Vi overnatter 2 nætter på et 3* hotel med morgenmad.

Nockalm og Sölkpass tour. Nockalm Strasse er mit favorit-pass i Østrig, store sving med godt udsyn og fantastisk udsigt. Fra Nockalm kører vi over Turrach Höhe op til Sølk pas. Derfra tilbage the Flachau., ca 250 km på fine landeveje og bjergpas.

Falchau til Kappl. Vi kører fra Flachau via Grossglockner og Timmelsjoch til Kappl. Dette er et absolut et must for motorcyklister, en af de absolut bedste alpeveje med masser af fine sving og god udsigt! Derudover er der på toppen af Timmelsjoch et meget fint motorcykelmuseum. ca 445 km på fine landeveje og bjergpas.

I Kappl overnatter vi 3 nætter på et 3* hotel med halvpension.

Hahntenn Joch, Faschina Joch og Silvertta Hochalpen Strasse. Det bedste Tyrol har at byde på, sving, sving og atter sving! Ca 250 km på fine landeveje og bjergpas.

Stelvio og Livigno. Stelvio passet er et af de vildeste pas i alperne med en højde på 2.757m, rigtig mange snævre hårnålesving, så køreren sættes på arbejde! Fra Stelvio videre til Livigno, hvor der kan handles toldfrit og købes billig benzin. Ca 295 km

Kappl til Neuenstein, 585 km med ca en tredjedel på landevej og resten på motorvej.

Vi overnatter på et rigtig godt landgasthof med morgenmad.

Neuenstein til DK, transport tur fortrinsvis på motorveje, 700 km til København eller 550 km til Rødekro.

Book din plads nu

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.